Doe de Gratis Kenteken Check | Wijkopenuwvoertuig.nl

Contact opnemen

Kenteken Check

Kenteken Check

Altijd al willen weten wat uw auto waard is of willen weten wat de auto van uw vader, oom, buurman of vriend waard is? Door middel van een kenteken check uit te voeren is dit binnen een paar klikken gratis te achterhalen via Wij Kopen Uw Voertuig.

Dagwaarde Auto

Een kenteken check is een middel om achter de dagwaarde en informatie van uw auto te komen. Naast de specificaties, eigenschappen, kenmerken en technische gegevens, kunt u door middel van een kenteken check ook de dagwaarde van uw auto in berekenen. De kenteken check kan alleen gebruikt worden voor in Nederland geregistreerde voertuigen met een Nederlands kenteken. De gegevens van de kenteken check komen uit de database van het RDW. Het opvragen van een kenteken check kan binnen een paar minuten gebeurd zijn. U heeft alleen het kenteken nodig en in sommige gevallen de actuele kilometerstand van de auto. Daarnaast is het mogelijk om middels een kenteken check de NAP-status te controleren. De NAP kan zowel logisch als onlogisch zijn.
 

Digitale Kenteken check

Vroeger werd de dagwaarde van de auto verstuurd per SMS, nu is er de digitale kenteken check waar u de waarde kunt opvragen via uw pc, laptop, tablet, telefoon, smartphone of computer door naar de website www.wijkopenuwvoertuig.nl te gaan en hier gratis de waarde van uw auto te berekenen. Als u wilt weten wat uw auto waard is, is dit een goede mogelijkheid om de nieuwwaarde, cataloguswaarde, dagwaarde of inruilwaarde te berekenen.

Ervaringen van onze klanten:

 • Mooie prijs, binnen 1 dag verkocht!
  Wouter, Breda

 • “Mijn Golf snel verkocht! Bedankt”
  Jan, Tilburg

 • “Supersnel mijn Audi verkocht! Goede prijs!”
  Dave, Dordrecht

 • Duidelijk en transparant, inkoopproces is vooraf duidelijk aangegeven.
  Ruud, Capelle a/d IJssel

 • Goede service en direct het bedrag van de reële inkoopwaarde ontvangen.
  Gerard, Roosendaal

 • Eerlijke en marktconforme inkoopwaarde.
  Davy, Zaandam

 • Super snel en eerlijk geregeld voor een super inkoopprijs!
  Marcel, Roosendaal

 • Fijne service, snelle afhandeling
  Cindy, Sint-Willebrord

 • Tussen taxatie een kleine beschadiging gereden maar netjes opgelost door wijkopenuwvoertuig.nl
  Richard, Bosschenhoofd

 • Snel geregeld en voor een eerlijke prijs verkocht.
  Jochem, Oud-Gastel

 • Inmiddels al 2 voertuigen in de familie verkocht via wijkopenuwvoertuig.nl
  Gerard, Wouw

 • Snel en eenvoudig verkocht en zelfs naar huis gebracht, wat een top service!
  Koen, Breda

 • Transparante manier van werken met een open en eerlijke communicatie tussen klant en inkoper.
  Pieter, Breda

 • Eerlijke prijs gekregen, iets lager dan de waardebepaling maar dat kwam door de aanwezige schades.
  Johan, Roosendaal

 • Prettig te woord gestaan door inkoper van wijkopenuwvoertuig en direct het geld op mijn rekening.
  Daphne, Numansdorp

 • Mijn Citroën verkocht i.v.m. hogere prijs dan dealer, vervolgens naar de dealer gebracht om mijn nieuwe auto te halen.
  Joris, Roosendaal

 • Snel en eenvoudig verkocht voor een prima prijs!
  John, Nieuw-Vossemeer

 • Prima prijs gekregen zonder enige onderhandeling.
  Sander, Alblasserdam

 • Goed geholpen door een vriendelijke medewerker en een prima prijs gekregen voor mijn Zafira.
  Fetih, Roosendaal

 • Prettige werkwijze, goede communicatie en bovendien snel mijn auto verkocht. Ik raad Wij Kopen Uw Voertuig graag aan bekenden aan.
  Hans, Halsteren

 • Snel mijn Twingo verkocht en direct het geld ontvangen. Na afhandeling keurig thuisgebracht.
  Monique, Zundert

 • Iets lager bod gekregen dan de indicatieve waarde. Echter was dit te verwachten i.v.m. een aantal minpunten aan de auto.
  Philippe, Oosterhout

 • Fijne afhandeling en service en totaal niet opdringerig.
  Jacob, Dordrecht

 • Super snel afgewikkeld tegen een prima prijs.
  Caroline, Roosendaal

 • Taxatie, ontvangst en afwikkeling zeer prettig verlopen.
  Arnoud, Roosendaal

Auto verkopen

Het gebruiken van een kenteken check kan ook makkelijk zijn als u een auto wilt verkopen via sites als Marktplaats, Autoscout, Autotrack, Speurders, Gaspedaal of Autotrader, zodat u weet wat uw auto waard is en wat u kan vragen.

Ook op het moment als u een auto zou willen kopen via Marktplaats, Autoscout, Autotrack, Speurders, Gaspedaal of Autotrader, kunt u door middel van een kenteken check informatie opvragen over de auto. Voorbeelden van op te vragen gegevens zijn: het aantal eigenaren, het bouwjaar, de datum dat de APK verloopt, maar in sommige gevallen ook de waarde van de auto. Dat laatste kan met de kenteken check op de website www.wijkopenuwvoertuig.nl van Wij Kopen Uw Voertuig.
 

Verzekeraars

Daarnaast gebruiken ook verzekeraars als Independer, Centraal Beheer Achmea, Ohra, Ditzo, All Secur, FBTO, Inshared, ANWB en HEMA een kenteken check om de premie te berekenen. Hierbij wordt vooral gekeken naar de nieuwwaarde van een auto, maar ook de huidige waarde. Tevens kijken verzekeraars met de kenteken check naar informatie omtrent vermogen, kleur en motorisering. De verzekeringspremie is naast de waarde uit de gratis kenteken check ook afhankelijk van de dekking: WA autoverzekering, WA + / Plus autoverzekering of Allrisk autoverzekering.
 

Wegenbelasting

Om de wegenbelasting te berekenen kunt u ook een kenteken check van Wij Kopen Uw Voertuig gebruiken. De wegenbelasting is afhankelijk van de brandstof en het gewicht van de auto. Benzine is per maand goedkoper uit dan diesel. Ook een lichte auto is goedkoper in de wegenbelasting dan een zware auto. Het gewicht, de brandstof of de wegenbelasting, ook wel motorrijtuigenbelasting (MRB) genoemd, is te achterhalen met de kenteken check. De Belastingdienst maakt ook gebruik van een kenteken check om de wegenbelasting te berekenen.

Kenteken check via wijkopenuwvoertuig.nl

Door een kenteken check via de website www.wijkopenuwvoertuig.nl uit te voeren, kunt u gratis en vrijblijvend de dagwaarde van uw auto achterhalen. Deze kentekencheck berekent de waarde van uw auto aan de hand van de koerslijst. De koerslijst die deze kenteken check hanteert is op basis van bouwjaar, leeftijd kilometerstand, nieuwprijs, cataloguswaarde en natuurlijk het merk, model, type, carrosserievariant en uitvoering. De kenteken check van Wij Kopen Uw Voertuig houdt echter geen rekening met schades en opties van het aangeboden voertuig. Indien de auto schades heeft zal dat de waarde negatief beïnvloeden, terwijl extra opties, zoals airco, lichtmetalen velgen, navigatie, xenon-verlichting en een trekhaak de waarde positief kunnen beïnvloeden. Door na de online kenteken check een fysieke taxatie uit te laten voeren in Roosendaal bij Wij Kopen Uw Voertuig, krijgt u de gegarandeerde waarde van het door u aangeboden voertuig. Indien dit bod interessant voor u is, regelen wij de vrijwaring en ontvangt u direct het geld.

De kenteken check van Wij Kopen Uw Voertuig herkent alle merken, waaronder: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Tesla, Toyota, Volkswagen, VW en Volvo

De kenteken check van Wij Kopen Uw Voertuig is betrouwbaar, veilig, actueel, gratis, vrijblijvend, zonder enige verplichting en gebruikt gegevens van het RDW. U kunt zo vaak gebruik maken van de kenteken check als u wilt.

Naast Wij Kopen Uw Voertuig zijn er ook andere aanbieders met een kenteken check. Een veel gebruikte kenteken check is VWE, Finnik, Autoweek, Autozine, ANWB, RDW, BOVAG, Marktplaats, Zomoto en Auto Verleden. Deze geven echter niet de waarde van uw auto of zijn betaald en niet gratis. Wij Kopen Uw Voertuig geeft gratis de waarde van een auto na het invullen van de gevraagde gegevens die de kenteken check nodig heeft.

Of schrijf je in voor de Wijkopenuwvoertuig nieuwsbrief & blijf op de hoogte