Snel en voor de Beste Prijs uw Auto Verkopen? | Wijkopenuwvoertuig.nl

Contact opnemen

De beste deal!

Wij garanderen u de beste prijs voor uw voertuig

Altijd de beste deal

U kent de prachtige verhalen op feestjes vast wel. Oom Piet vertelt gepassioneerd over zijn gloednieuwe auto of het is neef Bram die vol trots alle opties en extra’s van zijn sportbolide opsomt. Niet zelden gevolgd door de ’enorm hoge inruilprijs’ die ze na lang onderhandelen hebben bedongen bij de autodealer. En daar zit de crux: met die ’hoge’ inruilprijs denkt vrijwel iedereen een superdeal te hebben gemaakt.

Het tegendeel is echter waar; hoe hoger de inruilprijs, hoe slechter de deal. Aan een hoge inruilprijs betaalt u indirect zelf mee.

Opbouw inruilprijs

Bovenstaand verhaal lijkt misschien vreemd of zelfs ongeloofwaardig, maar na onze uitleg zult u volledig begrijpen dat een hoge inruilprijs bij de dealer een wassen neus is.

De inruilprijs van uw auto bestaat uit de kale handelswaarde, ofwel het bedrag dat een autohandelaar wil betalen voor uw auto. Wat autodealers vrijwel altijd doen, is deze inruilprijs verhogen door alvast marge in te leveren op de andere, nieuwe, auto die u bij hen gaat kopen. Het is namelijk zo dat als u een nieuwe auto koopt u ALTIJD korting kunt krijgen en bedingen.

Het gaat in veel gevallen om kortingen tot en met 10% op de aanschafprijs van uw auto!!! Dus de korting en het geld waar u recht op heeft als u niks in te ruilen heeft, gebruikt de autoverkoper om de deal ogenschijnlijk heel interessant voor u te maken. En niets is dus minder waar…

Inruilen is dus in vrijwel alle gevallen NIET verstandig.

Wij hebben voor u een veel betere deal

Voor het geval u nog niet volledig overtuigd bent, laten wij u drie meest voorkomende praktijkvoorbeelden zien waaruit het verhaal van de misleidende hoge inruilprijs duidelijk wordt.


Voorbeeld 1 Inruilen bij de dealer Verkopen aan ons
Vraagprijs nieuwe auto € 25.000,- € 25.000,-
Inruilprijs € 10.000,- € 0,-
Ons bod € 0,- € 10.000,-
10% korting als u niets inruilt € 0,- € 2.500,-
Bij te betalen voor u nieuwe auto € 15.000,- € 12.500,-

Voorbeeld 2 Inruilen bij de dealer Verkopen aan ons
Vraagprijs nieuwe auto € 20.000,- € 20.000,-
Inruilprijs € 10.000,- € 0,-
Ons bod € 0,- € 9.000,-
10% korting als u niets inruilt € 0,- € 2.000,-
Bij te betalen voor u nieuwe auto € 10.000,- € 9.000,-

Voorbeeld 3 Inruilen bij de dealer Verkopen aan ons
Vraagprijs nieuwe auto € 10.000,- € 10.000,-
Inruilprijs € 4.000,- € 0,-
Ons bod € 0,- € 3.500,-
10% korting als u niets inruilt € 0,- € 1.000,-
Bij te betalen voor u nieuwe auto € 6.000,- € 5.500,-

U bespaart tenminste € 500,- zoals te zien is in praktijkvoorbeeld 3. Dit loopt eenvoudigweg op naar € 1000,- in voorbeeld 2 en zelfs tot 
€2.500,- voordeel in voorbeeld 1!

Conclusie

De biedingen die wij doen, lijken lager maar uiteindelijk gaat het erom wat u onderaan de streep betaalt. En dat is beduidend minder via ons! Staar u dus nooit blind op de aanlokkelijke inruilprijs die een autodealer u geeft. Een hoge inruilprijs is in bijna alle gevallen géén goed nieuws, behalve dan dat u weet dat u op uw nieuwe auto waarschijnlijk veel korting kunt bedingen.

Uw Auto verkopen?

Wilt u uw auto verkopen en of meer weten over uw voordeel? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of doe de gratis kenteken check! Aanmelden is volledig gratis en vrijblijvend en bovendien gaan wij direct voor u aan het werk. U zit dus nergens aan vast en hoogstwaarschijnlijk komen wij met een uitstekende deal!